1. Mitä pelikirjaston käyttö maksaa?

 • Tavernan pelimaksu on 4 € / pelaaja (opiskelijat 3,5 €, alle 12-vuotiaat lapset 2 €), ja se kattaa koko pelikirjaston käytön koko vierailun ajaksi. Lauantaisin pelimaksu on alle 4h ajalta 4e/hlö, ja yli 4h ajalta 5e/hlö (opiskelijat 4e).
 • Meiltä saa myös 10 pelikerran pelipasseja hintaan 37e (opiskelijat 34e), joilla saa halutessaan kuitattua myös kavereiden pelit, sekä myös lauantain pidemmät pelailut!

2. Mitä pelejä Tavernasta löytyy?

3. Saako Tavernaan tuoda omia pelejä?

 • Kyllä saa! Kuitenkin tasapuolisuuden nimissä pelimaksu koskee myös omien pelien pelaamista, mukaanluettuna myös pöytäroolipelit.

4. Kauanko Taverna on ollut olemassa?

 • Avasimme ovemme elokuun viimeinen päivä vuonna 2016.

5. Otatteko vastaan varauksia? Kuinka isoille ryhmille?

 • Otamme vastaan varauksia, ja suosittelemme varauksen tekemistä erityisesti viikonloppuisin, loma-aikoina ja isompien osallistujamäärien osalta. Otamme vastaan varauksia aina kahden hengen seurueesta ylöspäin. Varaukset voi tehdä joko Facebook-sivuillamme lähettämällä viestiä, sähköpostitse, tai soittamalla kahvilan aukioloaikojen puitteissa. Pöytävaraukset ovat voimassa noin 10 minuuttia ilmoitetusta varausajankohdasta. Yli 8 henkilön seurueiden kohdalla pyydämme ilmoittamaan tarkan henkilömäärän viimeistään 2 tuntia ennen varauksen alkua, muussa tapauksessa veloitamme alkuperäisen varaushenkilömäärän mukaisen pelimaksun.

6. Voiko pelikirjastosta varata myös pelin pöytävarauksen yhteydessä?

 • Kyllä. Mikäli mielessänne on peli, jota haluatte ehdottomasti päästä pelailemaan, se kannattaa myös mainita varauksen yhteydessä. Kannattaa ottaa huomioon, että kuumimmat uutuudet ovat meille ilmestyessään lähes päivittäisessä peluutuksessa emmekä aina voi luvata, että seurueenne pääsee pelaamaan juuri sitä mitä olitte suunnitelleet.

7. Saako Tavernasta alkoholia?

 • Kyllä. Suosittelemme erityisesti kysymään lisää pienpanimovalikoimastamme.

8. Otatteko vastaan pelitoiveita?

 • Kyllä. Voit jättää meille toiveesi mitä tahansa kanavaa pitkin, tai tulla paikan päälle kertomaan.

9. Onko Tavernassa otettu huomioon erityisruokavaliot?

 • Olemme ottaneet huomioon esimerkiksi vegaanisen ja laktoosittoman ruokavalion menussamme. Pyrimme räätälöimään ruokamme muutenkin toiveidesi mukaisiksi, joten kerrothan erityisruokavalioistasi ja mieltymyksistäsi rohkeasti meille!

10. Järjestättekö opastettua peluutusta?

11. Osaako Tavernan henkilökunta pelata kaikkia hyllyssä olevia pelejä?

 • Ei, mutta olisihan se tietysti hienoa. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että vähintäänkin yhdistetty pelituntemuksemme riittää kattamaan suurimman osan hyllymme peleistä.

12. Saako Tavernaan tuoda koiria?

 • Taverna toivottaa lämpimästi tervetulleiksi myös nelijalkaiset asiakkaat, mutta koiraystävinä haluamme muistuttaa erityisesti viikonloppuihin ja iltoihin painottuvasta ihmismäärästä, joka voi vaikuttaa herkkiin tai väenpaljouteen tottumattomiin karvaturreihin.