Lautapelikahvila Taverna on Suomen ensimmäinen ja ainoa lautapelikahvila, joka avasi ovensa Tampereelle elokuussa 2016.

Tavernalla on tällä hetkellä valikoimassaan lähes 600 erilaista lauta- ja korttipeliä aina kevyistä lasten ja perheiden peleistä aikuisten partypeleihin ja harrastajatason nimikkeisiin. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan kirjastoa toivepeleillä, mielenkiintoisilla uutuuksilla ja klassikoilla, että huoltamaan hyllyssä jo olevia pelejä. Suurin osa pelien korteista onkin suojamuovitettuja, jotta ne kestävät ahkeraa pelikäyttöä kahvilassa.

Pelikirjaston käyttö

Pelikirjaston käyttö on 4 € / pelaaja (opiskelijat 3,5 €) ja alle 12-vuotiaat lapset pelaavat puoleen hintaan. Maksun jälkeen teillä on mahdollisuus hyödyntää koko pelikirjastoamme koko vierailunne ajan.

Lauantain osalta hinnoittelu on alle 4h pelailujen ajalta 4e/hlö, ja yli 4h vierailuissa 5e/hlö (opiskelijat 4e).

Tavernan väki opastaa ja auttaa mielellään pelien valinnassa ja sääntöjen kertaamisessa, jotta seurueesi saa keskittyä olennaiseen.

Omat pelit ovat Tavernassa sallittuja, mutta tasapuolisuuden vuoksi perimme pelimaksun myös omien pelien pelaamisesta.

Pöytävaraukset

Otamme vastaan pöytävarauksia sähköpostitse, Facebookissa tai puhelimitse aukioloaikojen puitteissa, ja suosittelemme varauksen tekemistä erityisesti viikonloppuisin, loma-aikoina tai isompien seurueiden osalta.

Varaukset ovat voimassa noin 10 minuuttia varauksen alkamisajankohdasta, mikäli ajankohdan siirtämisestä ei ole seurueen osalta ilmoitettu. Pöytävarauksesta ei tule lisämaksua.

Yli 8 henkilön seurueiden kohdalla pyydämme ilmoittamaan tarkan henkilömäärän viimeistään 2 tuntia ennen varauksen alkua, muussa tapauksessa veloitamme alkuperäisen varaushenkilömäärän mukaisen pelimaksun.

Tavernan tarjonta ja ohjattu peluutus

Tavernan ajatuksena on ollut alusta lähtien tarjota sopivat tilat, valaistus ja tunnelma kaikentasoisille ja -ikäisille pelaajille. Meiltä löydät myös laadukasta, paikan päällä jauhettua kahvia ja haudutettua teetä, valikoiman pienpanimo-oluita, täyttäviä ruoka-annoksia salaateista toasteihin, sekä maistuvia jälkiruokia, kuten Tavernan omat köyhät ritarit.

Tarjoamme myös seurueille opastettua peluutusta rennolla ja ammattimaisella otteella aina isomman porukan partypeleistä intenssiivisempiin harrastajapeleihin. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

Kaveriporukan illanistujaiset? Työpaikan virkistäytymispäivä? Polttarit? Synttärit? Ota meihin yhteyttä, niin järjestetään sinulle ja kavereillesi mukava hetki lautapelien parissa!