Lautapelikahvila Taverna on Suomen ensimmäinen lautapelikahvila, joka avasi ovensa Tampereelle elokuussa 2016.

Tavernan ajatuksena on ollut alusta lähtien tarjota sopivat tilat, valaistus ja tunnelma kaikentasoisille ja -ikäisille pelaajille. Meiltä löydät myös laadukasta, paikan päällä jauhettua kahvia ja haudutettua teetä, valikoiman pienpanimo-oluita, täyttäviä ruoka-annoksia salaateista toasteihin, sekä maistuvia jälkiruokia, kuten Tavernan omat köyhät ritarit.

Tavernalla on tällä hetkellä valikoimassaan yli 800 erilaista lauta- ja korttipeliä aina kevyistä lasten ja perheiden peleistä aikuisten partypeleihin ja harrastajatason nimikkeisiin. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan kirjastoa toivepeleillä, mielenkiintoisilla uutuuksilla ja klassikoilla, että huoltamaan hyllyssä jo olevia pelejä. Suurin osa pelien korteista onkin suojamuovitettuja, jotta ne kestävät ahkeraa pelikäyttöä kahvilassa.

Pelikirjaston käyttö

Pelikirjaston käyttö arkisin (ma-to) on 4 € / pelaaja (opiskelijat 3,5 €) ja alle 12-vuotiaat lapset pelaavat puoleen hintaan. Maksun jälkeen teillä on mahdollisuus hyödyntää koko pelikirjastoamme koko vierailunne ajan.

Viikonloppuisin (pe-la) hinnoittelu on alle 4h pelailujen ajalta 4e/hlö, ja yli 4h vierailuissa 6e/hlö (opiskelijat 5e).

Tavernan väki opastaa ja auttaa mielellään pelien valinnassa. Omat pelit ovat Tavernassa myös sallittuja, mutta tasapuolisuuden vuoksi perimme pelimaksun myös omien pelien pelaamisesta.

Pöytävaraukset

Otamme vastaan pöytävarauksia varauslomakkeellamme, sähköpostitse, Facebookissa tai puhelimitse aukioloaikojen puitteissa, ja suosittelemme varauksen tekemistä erityisesti viikonloppuisin, loma-aikoina tai isompien seurueiden osalta.

Varaukset ovat voimassa 15 minuuttia varauksen alkamisajankohdasta, mikäli ajankohdan siirtämisestä ei ole seurueen osalta ilmoitettu. Pöytävarauksesta ei tule lisämaksua.

Yli 8 henkilön seurueiden kohdalla pyydämme ilmoittamaan tarkan henkilömäärän viimeistään varausta edeltävänä päivänä, muussa tapauksessa veloitamme alkuperäisen varaushenkilömäärän mukaisen pelimaksun.

Yksityistilaisuudet ja peliopastukset

Miltä tuntuisi saada koko lautapelikirjasto pelkästään omaan käyttöön? Tai osaava peliopas vetämään yrityksen virkistäytymispäivään pelisessiot? Tai vaikka peliopastus käyttöön kaveriporukan illanistujaisiin?

Taverna järjestää tilaisuuksia niin yrityksille kuin yksityisillekin henkilöille pyrkien aina räätälöimään tarjontansa asiakkaan toiveiden mukaan. Mikäli tapahtumasi vaatii pelit ja oppaan toisiin kuin Tavernan omiin tiloihin, ei hätää; peluuttaminen onnistuu meiltä muuallakin!

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää. Henkilökuntamme auttaa kaikissa kysymyksissä.

Kaveriporukan illanistujaiset? Työpaikan virkistäytymispäivä? Polttarit? Synttärit? Ota meihin yhteyttä, niin järjestetään sinulle ja kavereillesi mukava hetki lautapelien parissa!