Taverna tarjoaa joka viikko tapahtumia ja tekemistä, olitpa sitten liikkeellä yksin tai kavereiden kanssa! Jokaiseen tapahtumaan voi osallistua normaalilla neljän euron pelimaksulla (opiskelijat 3,5 €), ellei toisin mainita.

Viikottaisen tapahtumailmoituksen löydät etusivultamme. Lisää tapahtumia ja ennakkoilmoittautumiset löytyvät Facebookista Boardgames & Chill -sivulta.

Tiistai: Mahjong

Mahjong-seura Tenpai kokoontuu Tavernassa joka tiistai klo 17.00 alkaen. Seura toivottaa tervetulleeksi niin vanhat kuin uudet pelaajat. Tenpai toimii tukena ja oppaana, vaikka Sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta Mahjongista. Rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Torstai: Viikottain vaihtuva peluutus

Torstaisin klo 17.00 Taverna tarjoaa viikottain vaihtuvaa peluutusta osaavan henkilökunnan johdolla. Mikäli olet yksin liikkeellä ja pelaaminen houkuttaisi, torstaipelit ovat juuri Sinua varten! Valikoidut pelit ovat helposti omaksuttavia ja kestoltaan usein alle tunnin mittaisia.

Opastetun pelin jälkeen voit jäädä vapaasti hyödyntämään pelikirjastoamme jo olemassaolevan peliporukan kanssa.

Varmista pelipaikkasi ajoissa ilmoittautumalla mukaan peluutukseen Boardgames & Chill -sivujen kautta.

Pelivisa

Tavernan Pelivisa on kuukausittain järjestettävä pubivisailta, jossa luvassa keskikiperiä kysymyksiä kaikenlaisen pelaamisen ja pelien ympäriltä.

Yksittäisten visojen palkintoina tuttuun tapaan esim. peli- ja juomalipukkeita, sekä myös pieni pelipalkinto kaikkien osallistuneiden kesken. Lisäksi joukkueet keräävät pisteitä sijoitustensa mukaan cup-tyyliin ja parhaat palkitaan kauden lopussa.

Seuraava visailupäivä: –