Taverna tarjoaa joka viikko tapahtumia ja tekemistä, olitpa sitten liikkeellä yksin tai kavereiden kanssa! Jokaiseen tapahtumaan voi osallistua normaalilla neljän euron pelimaksulla (opiskelijat 3,5 €), ellei toisin mainita.

Viikottaisen tapahtumailmoituksen löydät etusivultamme. Lisää tapahtumia ja ennakkoilmoittautumiset löytyvät Facebookista Boardgames & Chill -sivulta.

Tiistai: Mahjong

Mahjong-seura Tenpai kokoontuu Tavernassa joka tiistai klo 17.00 alkaen. Seura toivottaa tervetulleeksi niin vanhat kuin uudet pelaajat. Tenpai toimii tukena ja oppaana, vaikka Sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta Mahjongista. Rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Torstai: Viikottain vaihtuva peluutus

Torstaisin klo 17.00 Taverna tarjoaa viikottain vaihtuvaa peluutusta osaavan henkilökunnan johdolla. Mikäli olet yksin liikkeellä ja pelaaminen houkuttaisi, torstaipelit ovat juuri Sinua varten! Valikoidut pelit ovat helposti omaksuttavia ja kestoltaan usein alle tunnin mittaisia.

Opastetun pelin jälkeen voit jäädä vapaasti hyödyntämään pelikirjastoamme jo olemassaolevan peliporukan kanssa.

Varmista pelipaikkasi ajoissa ilmoittautumalla mukaan peluutukseen Boardgames & Chill -sivujen kautta.

D&D-pelipäivä (Tauolla)

Kerran kuukaudessa Tavernan täyttää Lohikäärmekultin järjestämä D&D-pelipäivä, jonne ovat tervetulleita roolipelaamisesta kiinnostuneet vanhat ja uudet pelaajat. Tavernassa pelataan D&D:n 5. laitosta, jonka säännöt ovat hyvin aloittelijaystävälliset.

Jos siis olet aina halunnut kokeilla roolipelaamista, tässä siihen on hyvä mahdollisuus! Pelimaksu osallistujilta 3,5 €.

Pelipäivät järjestetään pääsääntöisesti kerran kuukaudessa sunnuntaisin. Tarkemmat aikataulut, ilmoittautumiset ja muut Lohikäärmekultin tapahtumat Lohikäärmekultin omilta Facebook-sivuilta.

Pelivisa

Tavernan Pelivisa on täällä jälleen! Tälläkin kertaa luvassa keskikiperiä kysymyksiä kaikenlaisen pelaamisen ja pelien ympäriltä. Kerää siis enintään viisihenkinen joukkue ja tule testaamaan tietämyksesi! Visan kesto noin kaksi tuntia. Myös tällä kaudella visaillaan kaikkiaan kahdeksan kertaa, visa per kuukausi.

Yksittäisten visojen palkintoina tuttuun tapaan esim. peli- ja juomalipukkeita, sekä myös pieni pelipalkinto kaikkien osallistuneiden kesken. Lisäksi joukkueet keräävät pisteitä sijoitustensa mukaan cup-tyyliin ja keväällä parhaat palkitaan! Tietty mukaan voi hypätä myös kesken turnajaisten, tai tulla vain kertaluontoisesti kokeilemaan.

Seuraava visailupäivä: –