Taverna tarjoaa joka viikko tapahtumia ja tekemistä, olitpa sitten liikkeellä yksin tai kavereiden kanssa! Jokaiseen tapahtumaan voi osallistua normaalilla kolmen euron pelimaksulla (opiskelijat -10%), ellei toisin mainita. Viikottaisen tapahtumailmoituksen löydät etusivultamme. Lisää tapahtumia ja ennakkoilmoittautumiset löytyvät Facebookista Boardgames & Chill -sivulta.

PitchCar-varjoformulakisat 2017

Tavernassa otetaan keväällä neppailijasta mittaa, kun keskiviikkona 29.3. startataan PitchCar-varjoformulakisat! Varjoformulakisat seuraavat mukaillen oikean F1-kauden kulkua ja kauden lopussa kruunataan tämän vuoden mestari. Lisäksi jokaisen kisan parhaalle on luvassa pelipalkinto, ja kaikkien kisaan osallistuvien kesken arvotaan mm. juoma- ja pelilipukkeita. Osallistumismaksu 5e/kisa! Lisätiedot, tapahtumaesite ja kevään kisakalenteri löytyvät Facebookista tapahtumasivulta: PitchCar-varjoformulakisat 2017

Tiistai: Mahjong

Mahjong-seura Tenpai kokoontuu Tavernassa joka tiistai klo 17.00 alkaen. Seura toivottaa tervetulleeksi niin vanhat kuin uudet pelaajat. Tenpai toimii tukena ja oppaana, vaikka Sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta Mahjongista. Rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Torstai: Viikottain vaihtuva peluutus

Torstaisin klo 17.00 Taverna tarjoaa viikottain vaihtuvaa peluutusta osaavan henkilökunnan johdolla. Mikäli olet yksin liikkeellä ja pelaaminen houkuttaisi, torstaipelit ovat juuri Sinua varten! Valikoidut pelit ovat helposti omaksuttavia ja kestoltaan usein alle tunnin mittaisia. Opastetun pelin jälkeen voit jäädä vapaasti hyödyntämään pelikirjastoamme jo olemassaolevan peliporukan kanssa. Varmista pelipaikkasi ajoissa ilmoittautumalla mukaan peluutukseen Boardgames & Chill -sivujen kautta.

Pelivisa 2017-2018

Tavernan järjestyksessään toinen pelivisakausi starttaa keskiviikkona 18.10. klo 18 visaisäntä Matti Isotalon johdolla. Tälläkin kertaa luvassa keskikiperiä kysymyksiä kaikenlaisen pelaamisen ja pelien ympäriltä. Kerää siis enintään viisihenkinen joukkue ja tule testaamaan tietämyksesi! Visan kesto noin kaksi tuntia. Tällä kaudella visaillaan kaikkiaan kahdeksan kertaa, visa per kuukausi. Yksittäisten visojen palkintoina tuttuun tapaan esim. peli- ja juomalipukkeita, sekä myös pieni pelipalkinto kaikkien osallistuneiden kesken. Lisäksi joukkueet keräävät pisteitä sijoitustensa mukaan cup-tyyliin ja keväällä parhaat palkitaan! Tietty mukaan voi hypätä myös kesken turnajaisten, tai tulla vain kertaluontoisesti kokeilemaan.

Pelivisa järjestetään pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 18.
Pelivisan aikataulu (muutokset mahdollisia): 18.10., 15.11., 13.12., 10.1., 7.2., 7.3., 4.4., 9.5.